16 Kasım 2023 Perşembe

Kitap Alışverişim 8 (2023)


 Kitapları farklı zamanlarda almıştım, toplu atayım dedim. :)

 Naruto Felsefesi'ni okuyup paylaşmıştım, şu an Fırtınada Yanacaksın'ı okuyorum, gayet güzel gidiyor. Yazar polisiye konusunda çok iyi. :) 

 Şizofren ve Son Vagon'u instagramda görüp almıştım. Yerli ve yeni yazarları oradan iyi takip ediyorum. Kitapları sevecek miyim bakalım. :)

 Raşomon'u yazarı merak ettiğim için aldım. Hem tefrika sevdiği için hem de izlemeye başladığım Bungou Stray Dogs animesinde yer alan Akutagawa karakterini sevdiğim için. Son olarak Jujutsu Kaisen'in anime filminin yapıldığı mangayı aldım. Normalde pek manga okumam ama filmine bayıldığım için bu sayı bende olsun istedim. Okuyunca daha detaylı paylaşacağım. :))

23 yorum:

  1. Keyiflli okumalar olsun. John Verdon'un aklından bir sayı tut kitabından bir alıntı dikkatimi çok çekmiş ve beğenmiştim, ondan beri kitap aklımda ama henüz okumadım. Kitaplarında benzer kapak tasarımı var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. :) John Verdon'dan Aklından Bir Sayı Tut ve Kurt Gölü'nü okumuştum. Anlatımını sevdiğim için bu kitabını da okumak istedim. Kapak tasarımları sade ve güzel. :)

      Sil
  2. Evet yabancı bir yazarın da vardı aynı isimde kitabı.

    YanıtlaSil
  3. Keyifli okumaların olsun:)))

    YanıtlaSil
  4. John Verdon'un ben de üç kitabı var, sizdeki bu kitabı yeni çıkmış sanırım. İlk kez şimdi görüyorum. Listeme ekleyeyim.
    Keyifli okumalarınız olsun Duygu Hanım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Nazlı Hanım. Sanırım son çıkan kitaplarından, umarım seversiniz. :)

      Sil
  5. raşomon sonra filmini de izlersin. vagon ve şizo okuyunca yazarsın güzelse okuruz :) manga ucuz muydu kaça aldıın :) verdon iyi gerilimcilerden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmi varsa bakarım. :) Okursam yazarım onları da. Manga pahalıydı, amazondan aldım, daha ucuz siteler vardı da kargo ücreti fazla onların da aynı fiyata geliyordu neredeyse. Anime filmini seviyorum diye tek bu cildi aldım. :)

      Sil
    2. Filmi var 🌚🌝 Ormanda Hikayesi filme uyarlanmış, kahramanlardan biri Raşomon hikayesinde ki mekan ve hava durumunda birileriyle sohbet edip Ormanda'daki olay anlatılıyor. Akira Kurosawa'nın kült filmi. Bloğumda yazmıştım hakkında bir şeyler hehehehe Favori karakterim hırsız haha bayılıyorum o adama 😂

      Sil
    3. Alttaki kitaplar 😍😍😍😍😍😍 Naruto sever olarak bu kitabı almana sevindim 💕 Raşomon'u almana sebep olmak mutluluk verici 😍😍😍💕💕♥️💕♥️💕♥️💕♥️💕♥️💕♥️ tenkkkyuuuuuu! İnşallah beğenirsin.
      Japon edebiyatını pek olaysız olduğu için sevemiyorum ama Akutagawacım olay hikayeleri yazıyor ✨

      Sil
    4. Doğru yazını anımsıyorum, bu kitapla alakalı olduğunu unutmuşum, kitabı okuduktan sonra bakayım. 🥰🌺 Bakalım hırsız nasılsın biri, severim sanırım izleyince. 🥰🥰
      Naruto çok iyi özetlenmiş severek okudum. ❤️🥰 Japon edebiyatı iyi ya ayrı bir havası var kitapların. 😃❤️🌺

      Sil
    5. Evet kitapların havası ve ülkemizdeki baskı kaliteleri çok iyi, kendi havalarindan daha iyi. Yanlışlıkla tüm yorumları Deep'in yorumunun altına yazmışım sorry 🤧 Hırsız'ı sevmeyeceksin ☠️☠️ tavırları benim Kaze karakterime benziyordu ve komikti o yüzden sevdim ama kötü biri tabi ☠️ tenkyu.

      Sil
  6. Son Vagon’u isminden dolayı merak ettim, acaba konusu nasıldır?
    Keyifli okumalar diliyorum ve kitap yorumlarını bekliyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. :) Son Vagon sanırım Çorlu tren kazası ile alakalı bir kitap, bir ailenin hayatını anlatıyor.

      Sil
  7. Hepsi çok güzel görünüyor keyifle oku :)
    John Verdon bana polisiye sevdiren yazardır. Son Vagon benimde okuma listemde, denk gelebilirsek birlikte okuyalım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler. John Verdon iyi gerçekten. :) Bakalım belki denk gelir Son Vagon.

      Sil
  8. Hepsi de güzel görünüyor, keyifli okumalar olsun. :)

    YanıtlaSil

Rüya Günlükleri 4 (Hikaye)

 Merhabalar, seriye biraz ara vermiştim, devam edeyim dedim. İyi okumalar dilerim. 😊 (Selin, öğrenci, 14 yaşında)   Ormanda yürüyorum, hava...