26 Ağustos 2024 Pazartesi

Merhabalar

  


 Bu aralar kafam çok dolu, beklemekten başka çarem de yok gerçi. :)

 Biliyorsunuz ki her çift yıllarda Kpssye giriyorum. Bu yıl umudum yoktu, o yüzden doğru da çalışmadım. Hatta sınav çıkışında cevaplara da hiç bakmadım. Yakın zamanda sonuçlar açıklandı, ilk kez beklediğimin üstünde geldi sonuç. Önce şaşırdım ve bayağı sevindim. Çünkü önceki alımlara bakınca atanmam yüksek ihtimal görünüyordu ama bu yıl atamaların düşeceği açıklandığı için çok kişi fazla karamsar. Bu yüzden çok da umutlanmadan bekleyim bakayım diyorum. İster istemez birkaç gündür sürekli internette atamalar nasıl olur, puanlar kaça düşer araştırıp duruyorum. Tabii sayıları görmeden ne desek boş. Hakkımda hayırlısı bakalım. Hazır umutlanmışken bu kez hedefime ulaşırım İnşallah.

 Bölümüm olmazsa, 4001 düz memurluk da düşünüyorum ama kaça kadar iner acaba merkezi atamada? Tahmini, bilgisi, yorumu olan var mı? 


18 yorum:

  1. Hakkında hayırlısı olsun sevgili Duygu.
    Nasibimizde ne varsa yaşıyoruz bir şekilde. Önemli olan ne yaparsak yapalım, Hz. Allah'ın razı olacağı adımlar atabilmek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler müfred, hayırlısı olsun diye dua ediyorum ben de hep. Şu ana kadar hiç istediğim puan gelmemişti, şimdi olmasında da vardır bir hayır. Bakalım. :)

      Sil
  2. Ne yazık ki bilgim olan konu değil ama Allah emeği zayi etmez. Umarım gönlünüzce olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin teşekkürler. Ancak sınava girenler ve yakınları az çok fikir sahibidir. Ben de unutlanmışken yine üzülmek istemiyorum. Kısmet bakalım.

      Sil
  3. Allah hakkınızda da hayırlısını nasip eylesin sizin adınıza sevindim hedefinize ulaşmanız duasıyla 🤲🥰🕋

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin, Allah razı olsun. Hakkımda hayırlısı İnşallah, bekleyip görmekten başka çare yok. 🥰🌸

      Sil
  4. İnşallah her şey gönlünce ve çok güzel olur :)

    YanıtlaSil
  5. hadiii hayırlısııı yaa sen işe girersen mutlu olucaz biz deee :) şimdiii, birincisi, süper iyiler ve torpilliler dışında atama biraz hayal :) ikincisi, bu sorunun cevabını çok iyi alırsın, yapay zakaya soracaksın, chatgpt ye, ama detaylı olarak soracaksın, en güvenilir cevap onda inan ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler. :)) Merkezi atama istiyorum zaten o mülakatlı değil, doğrudan puana göre atama. Sıralamam da fena değil bakalım. :) Hmm onu bilmiyordum, bakmak lazım. :)

      Sil
  6. Hadi inşallah en güzeli senin için hayırlı olup nasibine düşer 🤲❤️ fazlasıyla hak ettin. Memleket maalesef hak edene hakkını vermekte tökezliyor ama inşallah bu sefer olur 🤲❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım İnşallah sağol. Hayırlısı olsun İnşallah. 🥰💮 Çok bekledim sonunda pes etmişken iyi geldi sonuç, gerisi de iyi olur İnşallah. 💕

      Sil
  7. Hayırlısı olsun canım. Bu konularda net bir bilgim yok. Umarım senin için en iyisi olur😊

    YanıtlaSil
  8. Hiçbir bilgim yok ne yazık ki Duygu Hanım. Gönlünüzden ne geçiyorsa, hayırlısıyla o olsun. ❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Nazlı Hanım, evet hayırlısı olsun. 🥰

      Sil
  9. Duygu'cum, dilerim buradan güzel bir sonucu da müjdelersin bizlere 🙏🌟🤩

    YanıtlaSil

Vahşetin Çağrısı (Kitap)

   Yazarın doğa ve hayvanlar üzerine yazdığı kitapları daha seviyorum. Her şeyi çarpıcı bir gerçeklikle anlatıyor. Buck adlı köpek yaşadığı ...