12 Ekim 2022 Çarşamba

Kitap Alışverişim 7

 


 Merhabalar, Amazon'da prime üyeleri için indirim günleri var, bugün son gün sanırım. Listeme önceden eklediğim kitaplara bakınca pek de indirim denk gelmemiş. Genelde %10 indirim var kitaplarda, hiç indirim olmayan da var. Bazı kitaplarda %50 %60 falan indirim gördüm ama onlar almayı düşündüğüm kitaplar olmayınca almadım.

 Drizzt'in 11. kitabını indirimli aldım. Başka sefere belki daha zamlı olacak, az da olsa indirim indirimdir dedim. :) Seri beni hiç sıkmadığı için okudukça bir yandan almaya devam ediyorum. :) Seriyi ilk okuduğumda 8.kitaba kadar okumuştum, gerisini hiç bilmiyorum. Spoiler yemeyim diye konusuna da bakmadım kitabın. :) 

 İthaki'nin Unutulmuş Fantastik Klasikler serisi bu aralar dikkatimi çekince iki kitabını aldım. İndirimde değildi ama ucuzdu kitaplar. Özellikle 545 sayfa olan Ourobos Yılanı'nı 14'e alınca sevindim. Diğeri de 22 lira. Soğuk esprimi de yapayım, unutulmuş olunca ucuz tabi kitaplar. 😅😅 Kapaklarına bayılıyorum bu serinin, renkler ve tarz çok iyi. 

 Esma-i Hüsna kitabını da ara ara okumak, faydalanmak için aldım. Bende bir tane vardı kaybetmişim, bunu aldım bu sefer. Şimdilik benden bu kadar, Başka alışverişlerde görüşmek üzere. :) 


43 yorum:

  1. Unutulmuş Fantastik Klasikleri İthaki dahi unutmuş. O yüzden yeni kitap yok...Ourobos Yılanını indirimli almışsın canım bakınca fiyat yükselmiş. Güle güle oku hepsini. 💙💙 Benim de alasım vardı ama indirimleri beğenmedim. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni kitap olmaması kötü, belki pek talep olmadı. 🤔 Ourobos Yılanı hâlâ aynı görünüyor bende. Teşekkür ederim canım. :))💙💙 Başka zaman daha iyi indirim olursa alırsın. Takibe devam. 😀

      Sil
  2. Keyifli okumalar olsun. Ben de bi ara baktım indirim var diye siteye, istediğim kitaplar farklı sitelerde hemen hemen aynı fiyatta iken burada üzerine baya eklenmişti, bindirip sonra indiriyorlar diye düşünüp vazgeçtim amazondan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı kitaplar diğer sitelere göre yüksek ama daha ucuz olan kitaplar da var. Bakmak gerek. Ben mesela Drizzt 11. kitaba bakınca en ucuz 44tü ve amazon indirimle 38e veriyordu. Amazon belli aralıklarla indirim yapar, kitapyurduna göre bile daha ucuz kitap buluyorum burada. :)

      Sil
  3. Kapaklar gerçekten çok iyi.. Salvatore' yi merak ettim, yazarsın okuyunca :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kapaklar tam da sevdiğim renklerden oluşuyor mavi, yeşil... Severek aldım da içeriklerini merak ediyorum Sezer. Salvatore'u okudukça yazıyorum. Okuma sırası 6.kitapta. :)

      Sil
    2. Tamam o zaman sıranın ona gelmesini takip edicem :)

      Sil
  4. Kadıköy'de bir kitapçıdan Kız ve Kurt isimli bir kitabı fiyatına şaşırarak 1 liraya almıştım. 14 liralık kitapta benzer bir şaşkınlık yarattı. :) Beğenirsin inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Resmen bedava almışsın, acaba elde kalanları mı ucuza veriyorlar. :) Bu kitap da kalın olmasına rağmen 14 olunca şaşırdım gerçekten. :)) İnşallah.

      Sil
  5. esma ı hüsna el altında olacak kitaplardan arada açıp okuyup gerekenleri yapmak için :)

    YanıtlaSil
  6. Fırsat buldukça alıyorum artık. İnce kitaplar bile pahalı. Teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil
  7. Hi! The fantasy-themed covers are gorgeous. :)

    YanıtlaSil
  8. Peki benim unutulmuş fantastik ler serisinin adını unutmam. 😂 Sen yazınca aklıma geldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de önce fark etmemiştim, bu kitaplar ne güzel görünüyor diyordum meğer hepsi Unutulmuş Fantastik Klasikler serisindenmiş. 😀 Fantastes'i de merak ediyorum.

      Sil
  9. Şu Unutulmuş Fantastikler serisi o kadar karşıma çıkıyor ve fiyatı-görüntüsüyle beni cezbediyor ki konusunu dahi bilmeme rağmen alasım geliyor :) Bu pahalılıkta ucuz kitap görünce baklava izdihamları gibi atlar olduk :) O seriye dair yorumlarını merak ediyorum, umarım bir an önce okuyup paylaşırsın. Keyifli okumalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de aynı şekilde ilgimi çekince okunak istedim. Ouroboros Yılanı İblis Diyarı ve Cadılar Diyarı arasındaki savaşı anlatıyormuş, diğeri de peri masalı ve dedektif hikayesiymiş. Teşekkürler. :)

      Sil
  10. İthaki yayınlarının bu ayki Blogger Kitap Kulübü kitabını okuyorum. Bu yayınevi sık sık yazım hataları yapıyor. İyi okumalar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ayki kitap İthaki'den miymiş. :) Yazım yanlışı pek çok yayınevinde olabiliyor İthaki de dikkat etmeli. Yayınladıkları değişik seriler nedeniyle en sevdiğim yayınevidir. Hem göz dolduran kapaklarını seviyorum hem de tarzım olan kitapları basıyorlar. Karanlık Kitaplık, Unutulmuş Fantastik Klasikler, Japon Klasikleri gibi değişik türler ilgi görüyor. Teşekkür ederim. :)

      Sil
  11. Vallahi 7 oldu:) Hem sizin, hem de kitap yorumu yazan arkadaşların bloglarını okudukça utanıyorum.. Çünkü bir süredir bırakın okumayı, elime kitap dahi alamıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk kez bu yıl bu kadar kitap alıyorum ben de. :) Önceden ders mers sınavlar derken kafam şiştiği için kitap okumuyordum pek. Şimdi bloglardaki etkileşim sayesinde okuma isteğim arttı ve aldıklarımın çoğunu daha okumadım. Sırf zam gelecek ya da bulamayacağım diye her fırsatta kitap alışverişi yapıyorum. :) Siz de sevdiğiniz tarzda kitaplar okuyabilirsiniz, herkesin ilgi alanı farklı. :)

      Sil
  12. Harry Potter’daki kuleye benzettim bir an :)

    YanıtlaSil
  13. Kitap indirimi görünce almadan duramayanlar kulubüne hoş geldiniz efendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbulduk. 😊 İnsan duramıyor gerçekten bazen.

      Sil
  14. Çok güzel kitaplar Duygu'cum, özellikle kapaklara bayıldım, güle güle oku:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Erencim, kapakları çok güzel gerçekten. Okumak için sabırsızlanıyorum. :)

      Sil
  15. Kitapların hiçbirini bilmiyordum ayrıca İthaki'nin Unutulmuş Fantastik Klasikler dizisini de yeni duydum ona bakacağım. Keyifli okumalar, elinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aldığım Unutulmuş Fantastik Klasiklere şimdi baktım, fırlamış fiyatlar. Şu an kitapyurdunda daha uygun. Tam vaktinde almışım. Bunların dışında seride daha uygun kitaplar da var. Teşekkür ederim. :)

      Sil
  16. Amaaaaa hep yeni gördüğüm kitaplar, şahane ! bir sürü kitap fikri :) Teşekkürler teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitapları beğenmene sevindim. :) Bloglarda gördükçe çeşitli kitapları öğreniyoruz, paylaşmak iyi oluyor. Ben teşekkür ederim. :)

      Sil
  17. Kitaplar çok güzel :) Ben en son bana kitapkeşfi'nin gönderdiği kitapları okudum :D Yoğunluktan elime kitabı alıp bakamıyorum bile :( :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her zaman okuma fırsatı bulunmuyor. :) Ben de zam gelmeden alayım dedim ki üstteki iki kitabın fiyatı bayağı arttı ben aldıktan sonra.

      Sil
    2. Zam gelmeyen hiç bir şey yok maalesef :(

      Sil
  18. Şimdi 50 sayfalık kitabı bile 14 liraya vermiyorlar. Çok uyguna almışsın. Keyifli okumalar :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle gerçekten ucuz kitap bulmak zor. Sürekli takip etmeliyiz. Ben aldıktan sonra fırlamış kitabın fiyatı, satıcı farklıydı sanırım. Herkes istediği fiyata satıyor. Teşekkür ederim. :)

      Sil

19 Dakika (Kitap)

   Kitap, çocukluğundan beri akran zorbalığına maruz kalan bir öğrencinin önceden tasarlayarak okul baskını yapması ve çok sayıda kişiyi öld...