20 Ekim 2024 Pazar

Konya Kitap Günleri

 


 Bugün plan yapıp Tefrika ile kitap bakmaya gittik. Bazı istediğim yayınevleri yoktu ama yine de güzel bir etkinlik oldu. Fiyatlar ise pek uygun değildi o yüzden az kitap aldım. Böyle etkinliklerde biraz indirim olsa iyi olurdu.

 Tarık Tufan'ın imza günü vardı ama konuşma da yaptığı için geç vakte sarkınca imzalatmadan döndük biz. Neyse ki instagramdan takip ettiğim yerli John Wick'in (Ömer Aslan) imza günü de aynı saatlerdeydi. Sıraya girip kitap imzalattım, fotoğraf çekindik. Nazik, güler yüzlü biri. Ben de kendi kitabımı hediye ettim, mutlulukla karşıladı. Fazla kitap alamasam da güzel bir gün oldu. Benimle gelen canım arkadaşım tefrikaya da teşekkür ederim. ☺️🌺







10 yorum:

  1. Yakın bir zamanda biz de civarımızdaki İzmit'teki kitap fuarına uğramıştık. Aslında yürüyüş yapmak için gitmiştik oralara ama çadırları görünce girip bakmak istedim. :) Almak istediğim bir kitap vardı çünkü.

    Kitapların yorumlarını da bekliyoruz. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece kitapların arasında dolaşmak bile güzel oluyor. İyi yapmışsın. :)
      Yorumlarımı da okudukça yaparım, teşekkürler yorum için. :)

      Sil
  2. kitap günleri çok keyifli heyecanlııı :) yerli john wick i duymadım yani yazar mıymış ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitap yazdığını bilmiyordum ben de. İnstagramda çok popüler, Anadolu'yu gezip tanıtım yapıyor, insanları motive eden videoları var, takip ediyordum. :)

      Sil
  3. Eskiden fuarlarda eli boş dönmüyordum, artık bakıp bakıp çıkıyorum. Yerli Jon çok gördüm videolarda, pek durmadım üstünde aslında ama yazar olduğunu senin sayende öğrendim , sonra bir iki reelsine baktım, ilginç bi abi :)

    Keyifli okumalar olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık fuarlardan kitap alınmaz, internet daha uygun. :/ İlginç biri evet, samimi de biri. :)
      Teşekkür ederim.

      Sil
  4. Evet bence de bu tip etkinliklerde kitaplar daha uygun fiyatlı olmalı. Geçen ilkbaharda yaşadığım yerdeki fuara katılmıştım da asla eski fuarların tadı yoktu. Hem çoğu yayınevi katılmamıştı hem de (sahaflar dahil) pahalıydı kitaplar. İnternetten alırım daha iyi diye düşünüp hiçbir şey almamıştım. Kitap almamak ayrı bir şey, bir de eski keyfi vermemişti bana. Yerli John Wick'i ben de sosyal medyada görmüştüm. Hoş bir denk geliş ve anı olmuş. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burada da çok tanınmış bazı yayınevleri yoktu. Fiyatlar uygun olsa belki çok daha fazla kitap alırdı insanlar. Aradığım kitapları bulsam da pahalı diye geri bıraktım.
      Evet güzel bir anı oldu benim için. :)

      Sil
  5. O kadar birikti ki okuyacaklarım hangisine yetişeceğimi bilmiyorum. Tarık Tufan'ı tanımıyordum bu yazı vesilesi ile araştırmış oldum. Sağ olun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tarık Tufan'ın çok kitabı var, bayağı tanınmış biri de. :) Yorum için teşekkürler.

      Sil

Konya Kitap Günleri

   Bugün plan yapıp Tefrika ile kitap bakmaya gittik. Bazı istediğim yayınevleri yoktu ama yine de güzel bir etkinlik oldu. Fiyatlar ise pek...