24 Şubat 2022 Perşembe

Kitapyurdu Alışverişi

 


 

 Merhabalar. Okurix' in geçen paylaştığı kitap alışverişi yazısından sonra kitapyurdundaki kampanya ilgimi çekti. Set kitaplar tanesi 10 TL olacak şekilde satılıyor. Çoğu genç fantastik kurgu ama içinde polisiye, gerilim olan seriler de var. Belki ilginizi çekenler olur. Genç fantastik kurgu bana pek hitap etmediği için ben gerilim seti seçtim. Diğer sitelerde iki kitabın normal fiyatı aşağı yukarı 70 TL. Bilmediğim kitaplar için o kadar vermezdim ama kampanya olunca ne kaybederim dedim. :) Bu kitapları alınca bir de blog arkadaşımız olan Adamkarga' nın kitabını aldım, bir süredir aklımdaydı. Kitapları okumak için sabırsızlanıyorum. Kargo ücretini de birikmiş puanlarımla ödedim ve şansıma kargo da iki günde elime ulaştı. 

 Kısaca kitapların konusundan bahsedecek olursam Stigma bir çocuk katilinin eline düşen kişinin yıllar içinde kötü anılarını unuttuğunu sanarken bir mektupla her şeyin değişmesini konu alıyor, Dürtü bir bankacının sosyal paylaşım sitesine girdiğinde açılan pencerede yazan "Bir dilek tut!" cümlesinin altına cevap yazması ile başlayan kabusunu anlatıyor, İsmini Hak Etme Derdindeki Öykü kısa hikayelerden oluşan bir kitap. Okudukça daha detaylı tanıtım yapacağım. Görüşmek üzere. :) 


29 yorum:

  1. Ben bu seti gözden kaçırmışım bak. Gerilim severim. Okuyunca blogda mutlaka yaz. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim ilk dikkatimi çeken bunlar olmuştu. Farklı sitelerde de güzel yorumlar vardı, güzeldir umarım. :) Yazarım muhakkak okuyunca. :)

      Sil
  2. Gerilim kitapları genelde şiddet içerdiği için herkese uymaz. Bazen gıcık olsam da okuyorum yine de. Merak ediyorum karakter kurtulacak mı, suçlu cezasını bulacak mı diye. Teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil
  3. Ben biraz psikolojimi koruma odaklıyım ve gerilim-korku tarzım değil daha çok tefsir ve hadis okuyorum. Tarihi ya da biyografi kitaplarını da okumayı çoook severim :)
    Blog yayınlarınızda tarihi kitaplardan ya da biyografilerden örneklerde yayınlayabilirsiniz bir okuyucu şimdiden kazandınız bile :) Hem içeriğiniz daha da zenginleşir diye düşünüyorum başarılar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tarihi ya da biyografi pek okumam ben de. Bazen dini kitaplar okuyorum da yorum yapamıyorum pek onlar üzerine. :) Siz yazarsanız biz okuruz. Teşekkürler. :)

      Sil
    2. Bu dünyadan kaçmak için iyi ki edebiyat var. :D

      Sil
  4. hımm, bu gerilim serisi uyar bana, hübner, not aldım, adam karga, eskilerden, pandemiden sonra ben de alıcam okuycam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitaplar birbirinden bağımsızmış gerçi ama yazarı hiç okumamıştım, bir başlayım dedim. :)

      Sil
  5. Kitapların kapakları bile heyecanlandırdı tam benlik 😅

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beni de heyecanlandırdı. Gerilim kitaplarını seviyorum. 😀

      Sil
  6. Son paragraf beni içine çekti resmen :) ben de bakayım kampanya devam ediyor mu diye

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hâlâ devam ediyor kampanya, kaçırmamak lazım. Tabi çok bilindik kitaplar yok ama araştırılırsa iyi kitaplar denk gelebilir. :))

      Sil
  7. Fırsatın kazası olmaz derler duygucuğum. Ne iyi yapmışsın. Keyifli okumalar dilerim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Sibelciğim. Kitaplar ilgimi çekince kaçırmak istemedim. :)

      Sil
  8. Gerilim kitaplarını seviyorum merak uyandırıcı görünüyorlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okumaya başlamak için sabırsızlanıyorum da şu an okuduklarımı bitireyim önce. :)

      Sil
  9. Keyifli okumalar dilerim :))) Bazen çok güzel kampanyalar oluyor, ben de dayanamıyorum:))) Kitap Yurdu devamlı kampanya yapıyor, yorumlarını merakla bekliyorum :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. :) Güzel kampanyalara denk gelmek iyi oluyor. Kitapyurdundan pek kopamıyorum ben de. :)

      Sil
  10. Kitapyurdu'ndan sadece doğum günlerimde alışveriş yapıyorum. :) Setin fiyatları çok iyi. Şimdi baktım da kampanya halen devam ediyor.
    İyi okumalar diliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, iyi denk geldi kampanya. Bu gerilim kitaplarından da haberim yoktu hiç. :)

      Sil
  11. Yalnız pegasus yayınlarından çıkan kitapların kapakları kötü ya Duygucum. (Gerçi daha kötüleri de var, tabi bende de var bir tane paint terk. 😂) Stigma kanlı kanlı gibi ürpertici. İçeriği de öyle olmalı, bakalım yorum beklerim okuduğun zaman.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı kitap kapaklarını ben de sevmiyorum, mesela kaslı erkek ya da prenses gibi giydirilmiş kadınlar varsa. O yüzden bu tarz sadece yazıdan oluşan kapaklar çok hoşuma gidiyor. 😀 İlk yorumumu sen öğrenirsin zaten, ben de içeriğinin kanlı olduğunu düşünüyorum. :)

      Sil
  12. Bu gerilim kitapları çok ilgimi çekti şu an, güzel yorumlar yaparsan bende sonra değerlendiririm. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlgi çekici değil mi yaa. :D Sonradan bu fiyata bulamazsın sanırım, gerçi bir iki sitede daha indirimli gördüm de bu kadar değildi. :)

      Sil
  13. Kitaplar çok tercih ettiğim türde değil ama fiyatların bu kadar arttığı dönemde kampanyaları takip etmek ve kaçırmamak lazım :) Keyifli okumalar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Kampanyaları, indirimleri takip ediyoruz mecburen. :)

      Sil
  14. Bankacı hikayesi enteresanmış :)

    YanıtlaSil

19 Dakika (Kitap)

   Kitap, çocukluğundan beri akran zorbalığına maruz kalan bir öğrencinin önceden tasarlayarak okul baskını yapması ve çok sayıda kişiyi öld...