17 Kasım 2022 Perşembe

Kitap Alışverişim 9

 


 Kasım ayı indirimlerine dayanamayan ben elime fırsat geçince sipariş verdim hemen. :)

 Artık klasikler bile her geçen gün arttığı için indirimdeyken kaçırmak istemedim. Monte Cristo Kontu Seti ve Jane Eyre'yi aldım. Sever miyim bilmiyorum okuyunca göreceğim artık. :)) Önceki alışverişlerimin birinde indirimli diye Monte Cristo Kontu kitaplarını sepete atmıştım ki yanına başka kitap seçene kadar fiyatı geri artmıştı. O yüzden içimde kaldıydı. 😅



 İthaki'nin Japon klasiklerinden Yağmur ve Ay Öyküleri hem ismi hem kapağı ile ilgimi çekti. Sadece kapağa bakınca bile kendimi deniz kenarında, yalnız ve huzurlu hissedebiliyorum. :))




 Veee son olarak hayallerimi süsleyen Yüzüklerin Efendisiiiii. 🥰🥰🥰 Uzun zamandır aklımdaydı ve indirim kuponu denk gelince pahalı da olsa bunu almak istedim. Aylardır bekledim, ineceği yoktu fiyatın, ikinci eli bile pahalı. Fırsat bulmuşken alayım dedim ve gelmesini heyecanla bekledim. Hem de doğum günümdü, kendime bir sürpriz olsun istedim. 😄 Sanırım uzun süre alışveriş yapamam artık. Yılı da böyle kapatmış olayım. :)) 


35 yorum:

  1. Her biri de çok güzel kitaplar. 🌼 Harika doğum günü hediyesi olmuş sana. 💙 Daha da fazlasını alalım duasıyla. Amin ahaha. 😁

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım, bence de harika oldu. 😃🌷 Kaç gündür kafanı şişirdim, kargom gelmedi diye. Yoğunluk var tabi normal. 😀 Amin İnşallah Mervecim, senin de gönlüne göre olsun. 🥰

      Sil
  2. çok güzeeel :) yüzükler deee iyi tabisi ama jane eyre ve kristo en sevdiklerimde ilk beşte :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Klasikleri hiç Yüzüklerin Efendisi kadar seveceğimi düşünmüyorum. :)) Genel olarak fazla ilgim yok klasiklere. Yine de okuyup göreyim istedim. :)

      Sil
  3. Keyifle oku hepsini:))) Kitap indirimi görünce dayanamıyor insan, alıyoruz, ben de aynıyım:))) Dün ikinci el kitaplara bakarken Yüzüklerin Efendisi çıktı önüme, ikinci eli bile pahalı dediğin gibi, bence iyi ki almışsın, ben de istiyorum aynı kitaptan:) Gerçi bu aralar istemediğim kitap yok, bıraksan bir sürü alırım:))) Yağmur ve Ay Öyküleri dikkatimi çekti merak ettim, yorumunu heyecanla bekliyorum:)))
    Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu, tatlı yıllara:))) İçinden geçirdiğin ne varsa olsun yeni yaşında:)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim iyi dileklerin için. 😊 Başka kitap olsa bu kadar para vermezdim ama film serisine bile bayılan biri olarak kitap elimin altında olmalı dedim. :) İndirim 30 liraydı, daha da düşük fiyatı bulamazdım. :)) İnsan kitap konusunda kararsız kalıyor, her şeyi almak istiyor gerçekten. :)))

      Sil
  4. Keyifli okumalar diliyorum, yeni yaşın güzellikler getirsin :)

    Jane Eyre dizisini ve filmini izlemistim, Kont'u da biliyorum ama nasıl bir izleme sonucu bilmiştim bilmiyorum :) etkileyici hikayeleri, kitaplarına da bakmak lazım aslında.

    Japon klasikleri dikkat çekici, yüzüklerin efendisi'nin ikinci kitabına henüz elim gitmedi :) bi başlamak lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, amin. 😊
      Onların film ve dizilerini bilmiyorum. Fazla yabancı dizi izlemem. :) Yüzüklerin Efendisi'ni tek tek alınca daha pahalıya geliyor, tek cilt aldım derli toplu daha güzel, haritası da var. :))

      Sil
  5. Monte Kristo Kontu mükemmel bir kitapdir
    Şurda bi yerde çok eskiden paylaşmıştım :)

    https://kitapcumhuriyetim.blogspot.com/2012/07/alexandre-dumas-monte-kristo-kontudunya.html?m=1
    Yüzüklerin efendisi💓💓

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazınıza bakacağım, merak ettim. Kalın kitapları sevdiğimden ve akıcı olduğunu söyledikleri için almıştım. :)
      Yüzüklerin Efendisi'ni aldım sonunda geriye en çok istediğim Harry Potter seti kaldı. 😃

      Sil
  6. Tolkien tam bir yatırım ne güzel yapmışsın almakla. :) Monte Cristo Kontu benim de bu sıralar aklımda, merak ediyorum bakalım sen beğenecek misin ona göre değerlendiririm. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkinci el alabilirdim ama sıfır olmasını istedim, kimseye vermem zaten. :))) Harry Potter setini de aldım mı tamamdır. 😃 Yıllarca saklarım bunları.
      Monte Cristo Kontu'nu hemen okuyamam sanırım, hangi kitaptan okumaya başlasam karar veremiyorum. :))

      Sil
  7. Monte Cristo Kontu çok fena bir kitaptır. Kitabın kalın olmasına aldırış etmeyin, okumaya başladığınızda elinizde kaybolacaktır. Kitap seçimleriniz güzel, iyi okumalar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitapların kalın olması benim daha hoşuma gidiyor, böyle bakınca dolu dolu görünüyorlar ya okuyasım geliyor. İnce kitapları okumayı daha ertelerim o yüzden nasılsa kısa bir ara okurum diye. :)) Teşekkürler.

      Sil
  8. İnşallah, teşekkürler müfred. 😊

    YanıtlaSil
  9. Geçmiş doğum gününüz kutlu olsun:) Kendinize verilebilecek en güzel hediye:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, kitap en güzeli bence de. :)

      Sil
  10. Mutlu yıllar :) jane eyre güzel bir seçim bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Bakalım nasıl bir kitapmış. :)

      Sil
  11. Bazen istesek de uzun süre erteliyoruz. Zamanı gelmedi demek daha. İndirime girince artık kaçırmayım dedim. :))
    İthaki'nin çalışmaları çok iyi gerçekten. Farklı tarzlarda kitap serileri çıkarmaları çok iyi. Kitaplığımda en çok İthaki kitapları var. :)
    Yüzüklerin Efendisini tek cilt almak iyi oldu, kocaman ve çok hoş bir kitap. Geçen yıla kadar fiyatı çok daha uygundu, o zamanlarda almadığım için pişmanım. Ben de ilk kitabını üniversitedeyken kütüphaneden almıştım ama o dönemler dersler sınavlar derken çok okuyamadım ve süre dolunca iade etmiştim, bir daha kalmıştı. Teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil
  12. Jane Eyre çok iyidir, Monte Kristo'nun sadece film ve dizilerini izledim ama çok severim. Ayrıca Dumas çok iyi okunur seversiniz bence. Keyifli okumalar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmlerini dizilerini hiç bilmiyorum izlemediğim için. :) Kitaplar daha iyidir sanırım. Yazarı merak ediyordum, severim umarım. Teşekkürler. :)

      Sil
  13. Keyifle oku, hepsini birbirinden güzel kitaplar:)

    YanıtlaSil
  14. Yorumlarını merakla bekliyorum bu kitapların. Ben de kasım indirimlerinden her an faydalanırım kesin :) Yüzüklerin efendisi miiiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence kaçırma, bazı kitaplar diğer sitelere göre bayağı düşük. Yüzüklerin Efendisi aldığıma en sevindiğim kitap oldu. :))

      Sil
  15. Monte Kristo Kontu'nu görünce seçim mükemmel ama ben niye okumadım hala dedim kendime. İçinden harita çıkan Yüzüklerin Efendisi'de gözlerimi kamaştırdı. Güzel kitaplar almışsın. Alınmış alınmıştır, maalesef yerinde durmuyor fiyatlar. İyi okumalar diliyorum. Ayrıca Monte Kristo Kontu yorumunu, okuma keyfi nasıldır bunları merak ettim.
    Doğum günün kutlu olsuun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzun süredir aklımdaydı benim ancak alabildim Monte Cristo Kontu'nu. Herkes akıcı ve güzel olduğundan bahsediyor. :)) Teşekkür ederim, Yüzüklerin Efendisi'ni indirim kuponu yakalamışken aldım hemen, baskısı da biterse kaç liraya çıkacak kim bilir? :) Güzel yorumun için teşekkürler. :)

      Sil
  16. Harika bir alışveriş olmuş Duygu'cum, özellikle Monte Cristo ve Jane Eyre muhteşem, keyifli okumalar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Erencim, fırsat bulmuşken aldım aklımdakileri. :))

      Sil
  17. Jane Eyre en sevdiğim klasiklerden. Monte Cristo Kontu bende okunmayı bekliyor. Yorumları çok iyi olduğu için çok merak ettiğim bir kitap. Yıllar önce filmini izlemiş ve bayılmıştım. Yüzüklerin Efendisi'nin bu baskısı bende de var. On yıldan fazla oldu alalı. Kitaplıkta çok güzel duruyor ama okuması aşırı zor. Hem ağır hem yazıları küçük. İnsanın kollarında derman bırakmıyor. Bu yüzden e-kitap olarak okuyacağım sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jane Eyre ve Monte Cristo Kontu'nu çok övülüyor diye aldım ben de, umarım severim. :)) Yüzüklerin Efendisi'ni okurum böyle, kitaptan okumayı seviyorum. Not da almam gerek okurken. :)

      Sil
  18. Kitapları hep internetten alırım ben de, kitapçılarda her istediğimiz olmuyor, olsa da pahalı. Bir de merak ettiğim kitap olsa hemen açıp yorumlara puanlara bakıyorum, dışarıda çok rahat bakmıyorsun. :)) Teşekkür ederim. :))

    YanıtlaSil

19 Dakika (Kitap)

   Kitap, çocukluğundan beri akran zorbalığına maruz kalan bir öğrencinin önceden tasarlayarak okul baskını yapması ve çok sayıda kişiyi öld...